Knajpička

Knajpička je vcelku čerstvý Karlínský přírůstek. O pivo se postarat umí a návštěva tohoto malého podniku určitě není chybou. Sudy jsou v chlazené skříni zhruba 2 metry od výčepu. Podnik nedisponuje chlazenou vanou, což nevadí, perfektně čisté sklo je chlazeno v šuplících hned pod výčepem. Následně prochází ostřikem,  pivo je čepováno velmi dobře s výsledkem perfektní mikropěny, šnyt vypadal přesně tak, jak má být. Při několika návštěvách chuti nebylo co vytknout. Je vidět, že kvalitně čepovaný sud může být lepší, než zanedbaný tank.

Hong Kong Karlín

Drž se ševče svého kopyta je přísloví, kterým by se měli v tomto podniku řídit. Sudová Plzeň je zde jediné čepované pivo, což se do konceptu asijské restaurace moc nehodí. Čeká vás vcelku nepříjemný zážitek v podobě piva čepovaného do sice čisté, ale teplé a suché sklenice. Přestože pivo nemá úplně špatnou chuť, pěna je naprosto katastrofální a rozhodně si zaslouží reklamaci a výměnu za limonádu, která je na jídelním lístku.

Penzion Za Vodou

Další hotelový standard, ve štulcu, co nenadchne a neurazí.

Hankův dům

Hotelový, v tomto případě divadelní, standard v městském kulturáku.

Americana Bar

Vodítkem, že ve zdejším disco bowling bar tady to nebude za moc stát, je nápojový lístek. Již na první pohled uzřete výběr ze 4 piv. Plzeň zde nefrčí, a proto sud „čepujeme“ za jeho životnost. Pravděpodobnost, že zde dostanete zoxidované a smradlavé pivo je vysoká. Jediným pozitivem je teplota.

Route 66

V potomnělé rádoby americké restauraci v Liptákově překvapivě narazíte na slušnou tankovku. Tady se starají nejen o sklo i výčep a umí pivo čepovat. Jen je sklo suché a pivo teplejší.

Battistova cihelna

Do bývalé ďáblické cihelny se vyplatí vyrazit za jídlem, o pivu se to však říci nedá. Vzhledem k lokalitě, zaměření a cenové relaci zde nemají výtoč, a tak je velmi pravděpodobné, že dostanete mdlé pivo a dost možná se sladkým ocasem. Plusový bodík si zaslouží za čisté sklo a hladinku ve štulcu místo nevzhledné čepice.