Restaurace Holešovická Sedma

V místě bývalé Husy se nám v květnu letošního roku zrodil podnik, který byste v Holešovicích rozhodně neměli minout. Na webu se chlubí obligátním klišé „podáváme vynikající tankovým pivem Pilsner Urquell“. Ovšem v tomto případě, je to čirá pravda. Za čepem natrefíte na borce, kteří vědí, jak o pivo pečovat a hlavně jak ho čepovat. Takto perfektně ošetřený a vychlazený Pilsner Urquell s fantastickou krémovou stabilní pěnou (dostanete na sedmičce snad jen v Kolkovně na Argentinské) na sedmičce nedostanete. V levé části Holešovic, pod Letnou, bezpochyby TOP. Nemá smysl, hledat něco jiného. Jídlo vás tu však příliš nenadchne, takový Holešovický průměr.

Holešovická Sedma

Holešovická Sedma

Holešovická Sedma

Aktualizace březen 2018
Již několik měsíců pozorujeme proměnlivou kvalitu v čistotě skla. Zpravidla dostanete perfektní kvalitu, viz fotografie výše, a tu a tam vám přistane sklenice, která není 100% čistá v níž se vám pěna během chvilky zbortí. V tomto kontextu drobně snižujeme hodnocení. V každém případě je to stále to nejlepší, co Holešovice mohou nabídnout.

Aktualizace červen 2018
Vypadá to, že s příchodem léta se poměry zlepšili. Zvyšujeme zpátky hodnocení.

Aktualizace srpen 2018
Na druhou směnu nastoupil mladý nezkušený chlapec a je na něm znát, že občas neví, co by vlastně za tím výčepem měl dělat.

Hodnocení: 4.5 / 5

Cena: 45 CZK